#13 - Foodbook vokser!

Gæst hos Flemming Quach

flemming

Jeg har skrevet et lille blogindlæg hos Flemming. Vi kender hinanden gennem badminton, men er nu begge rykket videre til næste kapitel, iværksætteri. Han er i gang med et andet app projekt og det er altid spændende at dele erfaring og hjælpe hinanden og derfor bad Flemming mig om at skrive lidt om mig selv, min historie og mine udfordringer.

Det deler jeg helt ærgerlig på hans blog og kan læses her:

Episode 16 – Gæst, Rasmus Holmgaard og Foodbook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#13 - Foodbook vokser!