#10 - Hvor er projektet i dag?

#11 – Fucking salg!

‼️ STOP‼️
Lyt til min salgstale til, hvorfor du skal lytte til min podcast!
Det er fredag, du har ikke så travlt og har lyst til god underholdning.
Hvis du som de fleste jeg kender godt kan lide at gøre grin med mig så stop nu.
I min nyeste podcast laver jeg Cold Calls til restauranter for første gang.
SPOILER ALERT
Det går ikke fantastisk!
Derimod er afsnittet helt fantastisk, og du behøver ikke at have hørt tidligere afsnit – der er altså ingen undskyldning for ikke at give den et lyt 👂🏻

Fucking salg!
Det er titlen på episode 11. Grunden til at det hedder fucking salg er at vi er noget til den del i projektet, hvor vi skal have involveret restauranterne. Og hvordan gør man det? Man ringer rundt. Og det der med at ringe rundt er ikke min favorit aktivitet, jeg vil gerne møde folk og vise dem mit produkt. Ikke en salgstale i en telefon.
I denne episode af min startup podcast kommer du med helt tæt på når jeg får taget min mødom som telefonsælger. Jeg kan allerede afsløre at det ikke er mit naturlige element og at det ikke er rart at lytte til. Derudover så kommer der en status opdatering på, hvordan hele projektet forløber sig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#10 - Hvor er projektet i dag?