#8 - grus i maskineriet

#9 – Kontrakt og launch med Anders Friis

‼️ Opdatering ‼️
Episode 9 af min iværksætter podcast er ude nu, det har den faktisk været i et stykke tid. Det har jeg bare glemt at fortælle jer!
For et stykke tid siden mødte jeg Mathias Mønsted. Mødet er endt ud i et udlæg til en kontrakt. Jeg har aldrig før indgået en kontrakt med en samarbejdspartner før og har derfor svært ved at finde ud af, hvad den skal indeholde og hvor præcise formuleringerne skal være. Anders Friis er en god ven og en rigtig dygtig app udvikler. Han er partner i Cromian og har lige landet en investering fra blandt andet Theis Søndergaard bag Vivino Wine Scanner og David Helgason bag Unity Technologies Copenhagen til et spilprojekt.
Der er altså sparring fra en af de bedste og jeg synes, at du skal give den et lyt!
Derudover så fik jeg en mail fra ingen ringere end Morten Resen, hvilket var utrolig sjovt, da projektet jo tildels udspringer af hans podcast. Han har nu lyttet til min podcast og kunne lide den, det må være et godt nok argument for at du skal gøre det samme! 🔥
Tak til alle de følger med, liker, deler anmelder osv. det betyder utrolig meget ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#8 - grus i maskineriet